Viessmann 4KW warmtepomp set, Vitocal 200A AC 201.A04

€ 5.743,80
excl. btw, excl. levering
Niet op voorraad
Levertijd: 2 dag(en)

Beschrijving

Lucht/water-warmtepompen in monoblockuitvoering kenmerken zich door de splitsing van binnen- en buitenunit, waarbij de verbindingsleidingen met water gevuld zijn.

De warmtepomp Vitocal 200-A in monoblockuitvoering benut milieuvriendelijk en op een voordelige manier de in de omgevingslucht aanwezige warmte. De Vitocal is verkrijgbaar als verwarmingstoestel en als toestel voor verwarmen én koelen.


Innovatief Advanced Acoustic Design

De buitenunits voor de monoblock-warmtepompen zijn ontworpen volgens het Advanced Acoustic Design (AAD). Hierbij werd het frequentiespectrum dermate geoptimaliseerd, dat de lage tonen naar een hoger frequentiebereik verplaatst werden. Binnen dat bereik worden ze als minder storend ervaren en kunnen ze beter door het gebouw gedempt worden.


Fluisterstil

Met een geluidssterkte van slechts 35 dB(A) op drie meter afstand (nachtstand) is de buitenunit (met ventilator) van de nieuwe lucht/ water-warmtepomp Vitocal 200-A één van de stilste toestellen in zijn soort. De opstelling in de buurt van een aangrenzend perceel of in dichtbebouwde gebieden, zoals bij rijtjeshuizen is daarmee geen probleem.


Compacte monoblock-buitenunit

De nieuwe buitenunits in een tijdloos design hebben een aantrekkelijk uiterlijk. De toestellen met één of twee ventilatoren komen uit onze eigen ontwikkeling en productie. Verder hebben zij naast een zeer goed rendement ook een uitstekende gebruiksvriendelijkheid en kwaliteit – Made in Germany.


Korte montagetijd

De compacte binnenunit, inclusief hydrauliek en regeling, is geruisloos en kan gerust vlakbij de woonruimte gemonteerd worden. De verbindingsleidingen naar de buitenunit worden met water gevuld. Voor deze installatie heeft de installateur geen F-gassencertificaat nodig. Door het grote aantal vooraf geïnstalleerde componenten en afgestemde toebehoren kan de Vitocal 200-A bijzonder snel geïnstalleerd worden.


Vitotronic 200 met WLAN-optie

Via de Vitotronic 200- regeling kan men de warmtepomp vanaf elke locatie via de onlinemodule Vitoconnect en de gratis Vitotrol plus App bedienen.


De voordelen op een rij

 • Lucht/water-warmtepompen in monoblock-uitvoering, 3,8 tot 11,6 kW (A–7/W35)
 • Lage werkingskosten door hoge COP-waarden (COP = Coe! cient of Performance) volgens EN 14511: tot 5,0 (A7/W35) en tot 4,1 (A2/W35)
 • Fluisterstil door Advanced Acoustic Design (AAD),ook bij rijtjeshuizen ideaal toepasbaar
 • Hoogwaardige produktkwaliteit en modern, tijdloos design - Made in Germany
 • Maximale aanvoertemperatuur tot 60 °C bij –10 °C buitentemperatuur
 • Monoblock-binnenunit met HR-circulatiepomp, driewegomschakelklep en regeling, met geïntegreerd verwarmingselement voor verwarmingswater
 • Eenvoudig te bedienen Vitotronic regeling met tekst en grafisch display
 • Geen F-gassen certificering benodigd, dankzij hermetisch gesloten koelcircuit
 • Geen minimale afstand tussen binnen- en buitenunit
 • Klaar voor eigenverbruik van zelf geproduceerde stroom, bv. via fotovoltaïsche installaties
 • Geschikt voor onlineondersteuning via Vitoconnect en de gratis ViCare App