Easee Home slimme laadpaal

Levertijd: 2 dag(en)

Beschrijving

Easee Home is intelligent en past zich aan, aan alle elektrische voertuigen, stroomspanningen en het elektriciteitsnet. De Laadrobot detecteert automatisch of de auto al dan niet 3-fasen ondersteunt. Je hoeft niet na te denken over technische specificaties, de Easee Home past zich altijd aan de behoeften van de auto aan en levert het maximale vermogen dat thuis beschikbaar is. De Easee Home ondersteund laden tot 22KW.


Voordelen Easee home:

  • Maakt eenvoudig verbinding met een E-flux backoffice zodat de automatische verrekening van de laadsessie met bijvoorbeeld een werkgever geregeld kan worden. (Hiervoor is nog wel een abonnement nodig van E-flux welke niet is inbegrepen.)
  • Configuratie is gemakkelijk door de Installer App die speciaal voor installateurs is gemaakt. (Beschikbaar voor zowel Android als iOS en is te downloaden via Googe Play and de Apple Store.)
  • Is bestand tegen alle weersomstandigheden en heeft een hoog beveiligingsniveau; IP54-certificering, 11 sensoren en intelligente temperatuurmeting.


Easee is een Noorse fabrikant van laadpalen en is inmiddels uitgegroeid tot één van de best verkochte laadpaalmerken in Europa.